Mijn favorieten

Aankoop

Aankoop
Als u een huis bezichtigt heeft de verkoper vrijwel altijd een makelaar in de hand genomen. Neem daarom bij uw aankoop zelf een aankoopmakelaar mee! Wij zijn emotioneel niet betrokken bij het huis en kunnen u daardoor goed adviseren. Wij kunnen u wijzen op eventuele minpunten van het huis, beoordelen de vraagprijs, onderhandelen voor u en helpen bij de afwikkeling.
 
Wat kunnen we voor u betekenen bij een aankoop?
Bezichtiging
Wij gaan samen met u naar de woning die u op het oog heeft. Wij bekijken het huis kritisch op eventuele gebreken en minpunten, maar uiteraard ook op de positieve punten van het huis. Eventueel adviseren wij u een bouwtechnische keuring uit te laten voeren, als wij dit nodig achten. Na de bezichtiging spreken we samen de bevindingen door.
 
Onderhandeling en overgaan tot koop
U bent enthousiast over het huis en wilt de onderhandeling starten? Dan gaan wij samen met u de onderhandelingsstrategie bepalen en een openingsbod voor u doen. Een bod waarvan we samen verwachten op een passende eindprijs uit te komen, met de juiste (ontbindende) voorwaarden die daar bij horen.
Als de koop rond is, krijgt u van ons een uitgebreide en persoonlijke toelichting op de koopovereenkomst, alvorens u deze gaat tekenen. Hierbij is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. U zet pas uw handtekening als alles helder voor u is: wat blijft er achter in de woning, de aanvaardingstermijn en de financiering.